Tnt cafe racer - sprag clutch??? - Page 2
Benelli Motorcycle Forum - Benelli Bike Discussions - Powered by vBulletin
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Tnt cafe racer - sprag clutch???

  1. #11
    Senior Member Engenia's Avatar
    Name
    Errol Kowald
    Member #
    27
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Canberra, ACT, Australia
    Posts
    5,772
    Quote Originally Posted by fde View Post
    I've tried 3 different batteries - the original one, a new one (yuasa) and a lithium one - so I can safely rule out the battery.
    Not necessarily.
    Did you get any of them tested?
    Like I said, a 900 needs more than 200A to spin it over hot. An 1130 will need more.
    If your test shows at least 300A, I would rule out the battery.
    hooroo, Errol www.engenia.com.au [139,200 km - and counting .....]

  2. #12
    Senior Member Rick67's Avatar
    Name
    Rick
    Member #
    16761
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Brynamman ,Wales
    Posts
    927
    Hi.
    Have you taken the starter out yet to test how fast it spins away from the engine ?.
    I'm almost certain it's either the cables from the battery ( if good ) or the starter itself. My starter need a new denso carbon brush set.
    Please don't rule that out before you dig deeper as it only costs about £25 to change but could save you hundreds !..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Google+