300TNT not start after 6 Month rest
Benelli Motorcycle Forum - Benelli Bike Discussions - Powered by vBulletin
Results 1 to 3 of 3

Thread: 300TNT not start after 6 Month rest

  1. #1
    Junior Member
    Member #
    16281
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3

    300TNT not start after 6 Month rest

    Need Help for my 300TNT


    after maybe 6 month stand i can't start my Benelli 300TNT.
    I have charged the battery and now i try to start the machine.
    Nothing goes. I have already filled the tank with fuel because the fuel gauge so strange flashes when starting .... but nothing helped.


    What can i do now?
    Before i drive without any problem...just let the Benelli stand for 6 month.


    How can i check the spark? I think must remove the Tank.
    Have any Video for help to check the sparks?

    thanks for help....have also a video from the problem...but cant post here

  2. #2
    Junior Member
    Member #
    19249
    Join Date
    May 2019
    Posts
    3
    Side stand switch ok? Disconnect it then try starting the bike.

  3. #3
    Senior Member
    Name
    Mike
    Member #
    13446
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Devon
    Posts
    956
    Quote Originally Posted by Madwin View Post
    I have charged the battery and now i try to start the machine.
    Nothing goes.
    That isn't a very useful description! Are you saying the engine doesn't crank when you press the starter button, or it does crank but doesn't start?

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Google+