Benelli TNT135 Issue
Benelli Motorcycle Forum - Benelli Bike Discussions - Powered by vBulletin
Results 1 to 10 of 10
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Dazz

Thread: Benelli TNT135 Issue

  1. #1
    Junior Member
    Member #
    19911
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    1

    Benelli TNT135 Issue

    Hey everyone new owner of a tnt 135 love the bike especially coming up a Vader/Boom (grom knock off). So I have a little over 600 miles on the bike and I recently started having issues. I’d be out riding and all of a sudden my check engine like would pop on and kill the bike. From what I’ve read and researched people said it could be either an issue with the 02 sensor, ECU, or fuel pump. The bike is still under warranty and am taking it to a dealership to get looked at. Anyone else here have similar issues?

    The bike starts up fine when it’s been sitting and will ride fine but after a few minutes or so the engine light comes on and dies. Anyways thanks in advance for any help or input.

  2. #2
    Junior Member NTGatVE's Avatar
    Member #
    19957
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    13
    hope youve since sorted it.

    im at 2500 miles of HARD track and mountain use.

    only here now because its completely dead, and it seems i have the most experience on it rouun these parts -.-

  3. #3
    GBo
    GBo is offline
    Senior Member
    Member #
    18749
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Cumbria
    Posts
    430
    I had a look online and couldn’t find a wiring diagram. Is anything working? Lights etc. I don’t know about this bike but try the usual things clutch switch, side stand switch, fuses, relays .A multimeter is very useful tool if you can get one.

  4. Remove Advertisements
    BenelliForum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Junior Member NTGatVE's Avatar
    Member #
    19957
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    13
    Yeap everything dead. Wish I had meter but I'm visiting my folks who don't have one. I don't think it's batt because even with the jump pack on there is NO life.

  6. #5
    Senior Member
    Name
    Cam Douglas
    Member #
    18563
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Tasmania
    Posts
    296
    Maybe the kill switch off. That caught me out on my Tre-K a little while back.

  7. #6
    Junior Member NTGatVE's Avatar
    Member #
    19957
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    13
    Nawp, double triple checked that. Even if it was, stuff would light up. NOTHING.

  8. #7
    Senior Member
    Name
    Daz
    Member #
    19171
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Costa Blanca, Espana
    Posts
    181
    NTGatVE likes this.

  9. #8
    Junior Member NTGatVE's Avatar
    Member #
    19957
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    13

    i thought i was losing my mind. ive nearly torn the whole ^@%!# bike apart even fuel tank and cant find that fuse. that manual is for a 1130 not 135.

    took leads off batt and connected directly to jump pack, still no life. it must be some idiotic connection. arrrgh

  10. #9
    Senior Member
    Name
    Daz
    Member #
    19171
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Costa Blanca, Espana
    Posts
    181
    Quote Originally Posted by NTGatVE View Post
    i thought i was losing my mind. ive nearly torn the whole ^@%!# bike apart even fuel tank and cant find that fuse. that manual is for a 1130 not 135.

    took leads off batt and connected directly to jump pack, still no life. it must be some idiotic connection. arrrgh

    Sorry, my bad

  11. #10
    Junior Member NTGatVE's Avatar
    Member #
    19957
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    13
    Solved. See new post with pix

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

benelli tnt 135 forum

,
benelli tnt 135 issues
Click on a term to search our site for related topics.
Google+