Benelli Forum banner
21 - 40 of 99 Posts
Discussion starter · #21 ·
Połączenie SATNAV....
Jeszcze dobrze nie spojrzałem, ale zastanawiałem się, czego inni używają do zasilania swojej nawigacji... mógłbym użyć USB, ale trochę odsłonięte, jeśli pada deszcz, mam kabel wbudowany w celu bezpośredniego podłączenia do akumulatora... gdzie są złącza do podgrzewanych manetek/siedzeń itp., ponieważ muszą być zabezpieczone, aby można je było podłączyć i odłączyć po podróży...

Discussion starter · #23 ·
Przejechałem kilka mil ze światłem, myślę, że zrobiłem prawie 30 mil i przy tankowaniu wciąż brakowało mi kilku litrów do maksymalnego poziomu w zbiorniku... Czułbym się komfortowo pokonując co najmniej 30 mil normalnej jazdy, jeśli nie możesz znaleźć stacji przed tym. Rezerwa wynosi zwykle pięć litrów lub galon w starej walucie, a TRK pokonuje ponad 50 mil na galon... Myślę, że miałbyś pecha, gdybyś całkowicie wyschło... lol.. 🤐

Przejechałem kilka mil ze światłem, myślę, że zrobiłem prawie 30 mil i przy tankowaniu wciąż brakowało mi kilku litrów do maksymalnego poziomu w zbiorniku... Czułbym się komfortowo pokonując co najmniej 30 mil normalnej jazdy, jeśli nie możesz znaleźć stacji przed tym.
Rezerwa to zwykle pięć litrów lub galon w starej walucie, a trk robi ponad 50 na galon... myślę, że miałbyś pecha, gdybyś całkowicie wyschło... lol..🤐
Tak, myślałem, że to 5 litrów

Próbowałem właśnie obliczyć zużycie paliwa

Bagaż zamontowany i przetestowany, nigdy nie miałem tyle miejsca do przechowywania, jeden klucz pasuje również do wszystkich zamków...miły akcent...pokazuje jak dotąd 1400 mil, wkrótce wzrośnie....:oops: View attachment 40562
Jest dobrze, prawda, mój jest ładowany na TT w tym tygodniu, nie mogę się doczekać

Discussion starter · #32 · (Edited)
Winny jak w akcie oskarżenia, to byłem ja..lol...szukałem innych Benelli po tym, jak powiedziałeś, że też tam będziesz, ale nie widziałem żadnych innych...ale pogadałem przy piwie z sąsiadem, miejscowym Manxmanem, który właśnie kupił 899 Tornado w lokalnym sklepie motocyklowym i wymieniliśmy myśli na temat modelu, który wcześniej posiadałem, a on chciał jak najszybciej zdobyć 702x, ponieważ nie widział jeszcze żadnego na żywo...wielki fan...TT zawsze wspaniała atmosfera, nawet jeśli deszcz tu i ówdzie zatrzymywał grę...:cool:
Image

Witajcie Benellisti... Właśnie zamówiłem TRK702x, nie mogę się doczekać 😀. Czytałem tu i ówdzie, że ten motocykl dużo pali. Czy macie jakieś informacje na ten temat? Widziałem też, że jest ich bardzo dużo na sprzedaż jako używane, co jest dziwne jak na dość nowy model...

Discussion starter · #34 ·
Mam nadzieję, że nie możesz się doczekać dostawy swojego 702x... Zakładam, że masz na myśli, że zużywa dużo benzyny... Osiągam ponad 60 mpg nawet załadowany sakwami i kufrem górnym, więc tak naprawdę nie ma się czym martwić.
Jeśli chodzi o sprzedaż używanych, nie widziałem ich jeszcze wielu w Wielkiej Brytanii, poza egzemplarzami demonstracyjnymi sprzedawanymi za pośrednictwem sieci dealerskiej.
Mój nigdzie się nie wybiera, jestem z niego bardzo zadowolony, jestem pewien, że u ciebie będzie tak samo..
Dużo 502x w okolicy, ale są już od jakiegoś czasu i wciąż są sprzedawane obok 702.
Dajcie nam wszystkim znać, jak wam się podoba wasz motocykl, kiedy dotrze...:unsure:

Bonjour les Benelliste ... Je viens de passer commande pour une TRK702x, je suis impatient 😀. J'ai lu à gauche et à droite que cette moto consommait énormément. avez-vous un retour là-dessus ? Aussi, j'ai vu qu'il y en énormément en vente d'occasion, curieux pour un modèle assez recent...
Żadnych problemów z mpg dla mnie. Wydaje się w porządku. Zdjęcie pokazuje 180 mil z 2 kreskami do końca, więc jeszcze dobre 50+ mil dostępne. Wciąż uwielbiam ten motocykl, a bagaż jest wysokiej jakości. Wygląda dobrze nawet obok Super Duke lol. Nowa, wyższa szyba również zamontowana, co robi różnicę, chociaż oryginalna była całkiem dobra.
Image

Image

Image

Żadnych problemów z mpg dla mnie. Wydaje się w porządku. Zdjęcie pokazuje 180 mil z 2 kreskami do końca, więc jeszcze dobre 50+ mil dostępne. Nadal uwielbiam ten motocykl, a bagaż jest wysokiej jakości. Wygląda dobrze nawet obok Super Duke lol. Nowa wyższa szyba również zamontowana, co robi różnicę, chociaż tbf oryginalna była całkiem dobra. View attachment 40683
View attachment 40682
View attachment 40681
Tak, dochodzę do tego i wtedy spada z 2 kresek do migania
Nadal uwielbiam ten motocykl, to niesamowite
Więc
Wiele planów, aby w tym roku zwiedzić Wielką Brytanię

Winny jak wina, to byłem ja..lol...rozglądałem się za innymi Benelli po tym, jak powiedziałeś, że też tam będziesz, ale nie widziałem żadnych innych..ale pogadałem przy piwie z sąsiadem, miejscowym Manxmanem, który właśnie kupił 899 Tornado z lokalnego sklepu motocyklowego i wymieniliśmy się przemyśleniami na temat modelu, który wcześniej posiadałem, a on chciał jak najszybciej dostać 702x, ponieważ nie widział jeszcze żadnego na żywo...wielki fan...
TT zawsze wspaniała atmosfera, nawet jeśli deszcz tu i ówdzie zatrzymał grę...:cool: View attachment 40592
Właśnie wróciłem z pracy.
Czerwony migający pasek przy 182 milach lol.
Brak paska lub migania przy 206 milach.
Zatankowałem ją do pełna przy 211 milach.
Wypiła 18,21 litra.
Uważam, że to około 53mpg 👍🏻
Image

Image

Discussion starter · #40 ·
Wiem, że to duży zbiornik, 21 litrów?? Nigdy nie zatankowałem więcej niż 18 litrów, nawet po przejechaniu 30 mil plus ze światłem, wróciłem też do domu z TT, zatankowałem w Ramsey, wróciłem do domu z bagażem na ponad 170 mil z dwoma kroplami paliwa i bez zapalonego światła...Zadowolony z tego...

21 - 40 of 99 Posts